Bouwprojecten

XL Specials heeft al jaren ervaring in het vervaardigen van permanente en tijdelijke bouwwerken van hout. Alles kan op maat gemaakt worden. We denken graag met u mee over het ontwerp, de grootte en natuurlijk de veiligheid van de objecten.

Hieronder enkele voorbeelden van de projecten die door het team van XL Specials zijn gemaakt:

Hoogtewerk
Naast het vervaardigen van reclame frame op hoogte kunnen we allerhande werkzaamheden op hoogte voor u uitvoeren. We zijn ervaren in het aanleggen en onderhouden van touwbanen op hoogte. Wilt u zelf een klus uitvoeren en daarbij uw veiligheid of die van uw medewerkers waarborgen, kunt u ons inhuren. Wij verzorgen graag het zekeren van mensen bij de klus op hoogte.


Tokkelbanen 
XL Specials is gespecialiseerd in het bouwen van tokkelbanen en touwbruggen. Wilt u een tokkelbaan voor tijdelijk plezier of juist voor permanent gebruik? XL specials bouwt het voor u.

Groen onderhoud
Voor het snoeien van bomen op grote hoogte en tuinonderhoud kunt u goed bij ons terecht. Wij hebben ervaren mensen met verstand van 'groen' in ons team.

Speleoboxen
Deze "houten" grot staat garant voor uren speelplezier. Het speeltoestel is mobiel en dus verplaatsbaar van evenement naar evenement maar kan uiteraard ook een vaste plek krijgen in de tuin. Deze boxen zijn helemaal gemaakt van hout en worden op locatie vastgezet met banden. Het lijkt een soort grot waarbij je als kind je weg door het gangenstelsel moet zien te vinden. Erg leuk voor de kleine avonturiers die wel van een uitdaging houden!

Stormbaan
Op het scoutingterrein in Baarn hebben we een uitdagende stormbaan gebouwd. de stormbaan bevat de volgende onderdelen: Hoog klimrek, Crawl, hoge en lage hindernissen, schuin schot om over te klimmen, hoog rek en een evenwichtsbalk. Ook in IJsselstein hebben we een stormbaan gebouwd in opdracht van een sportschool zodat ze lekker outdoor kunnen bootcampen!

Klimwanden
XL Specials denkt graag met u mee bij het ontwerpen en vervaardigen van indoor houten klimwanden. wilt u een klimwand in een gymzaal of wellicht in de speelkamer van uw kinderen dan komen we graag langs voor een passend advies. We leveren maatwerk in het groot en in het klein.


Outdoorreclame
Voor meerdere bedrijven hebben we reeds outdoorreclame gemaakt. We maken houte frames welke op hoogt aan uw pand kunnen worden bevestigd of op het dak of een andere stellage op hoogte. Binnen de frames spanen we dan het reclamedoek. Uiteraard kunnen we deze frames ook gewoon met beide benen op de grond plaatsen!

Meubels en bouwwerken 
XL Specials kan niet alleen uw evenement volledig met handgemaakte houten meubels inrichten, maar ook privé bouwwerken (denk aan: schuur, overkapping, tuinhuis, meubels). Heeft u een bepaald ontwerp in uw hoofd? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

 

    

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor